Kaikki kokoelmatSuosittelulisä
Kuinka ansaita suosituspalkkioita?
Päivitetty yli viikko sitten

Estateguru-sijoittajat voivat ansaita ylimääräistä bonusta kutsumalla ystäviään, tuttaviaan ja perheenjäseniään alustalle. Ansaitaksesi bonuksen sinun tulee jakaa henkilökohtainen suosituskoodisi (EGU-koodisi) mahdollisille uusille sijoittajille. Löydät koodisi virtuaalisen tilisivusi yläosasta tai tilisi asetuksista suositusohjelman alavalikosta.

Heti uuden käyttäjän rekisteröidyttyä koodillasi, aktivoitte molemmat välittömästi 0,5 %:n cashback-bonuksen päämarkkinasijoituksista, jotka hän tekee ensimmäisten 90 päivän aikana rekisteröitymisestä alkaen. Jos kutsuttu sijoittaja sijoittaa päämarkkinoilla vähintään 500 euroa saman ajanjakson (90 päivää) aikana, sekä sinä että uusi sijoittaja saatte myös 15 euron arvosta sijoituskrediittejä.