Kaikki kokoelmatSijoitusstrategiat
Miksi sijoitusstrategioihini on sijoitettu pienempi määrä kuin mitä olen ilmoittanut asetuksissa?
Miksi sijoitusstrategioihini on sijoitettu pienempi määrä kuin mitä olen ilmoittanut asetuksissa?
Päivitetty yli viikko sitten

Automatisoitujen Sijoitusstrategioiden sijoitussumman nostaminen yli 50 euroon ei aina takaa, että sijoitus tehdään vastaavassa määrässä. Vaikka sovellus pyrkii tekemään asettamasi summan mukaisia sijoituksia, sovellus saattaa joissain tapauksissa laskea sijoitukselle myös pienemmän summan. Sovellus suosii sijoittajia, jotka ovat asettaneet sijoitussummaksi 50 euroa, mikä tarkoittaa, että tällaisten sijoittajien sijoitukset otetaan projekteihin ennen suuremman sijoitussumman asettaneiden sijoittajien sijoituksia.