Kaikki kokoelmatTilin asetukset ja raportointi
Kuinka jakaa tili muiden valittujen käyttäjien kanssa?
Päivitetty yli viikko sitten

Jos haluat jakaa tilisi perheenjäsenten tai kolmannen osapuolen palveluntarjoajien kanssa, siirry ”Oma tili” -sivulle ja kirjoita kutsuttavan käyttäjän sähköpostiosoite ”Tilin jakaminen” -välilehdelle. Lähetettyäsi kutsun, kutsutun käyttäjän tulee hyväksyä kutsu saamansa sähköpostin kautta. Hyväksyttyään kutsun he voivat tarkastella tilisi tietoja. Huomaa, että kutsuttavan henkilön on oltava rekisteröitynyt ja vahvistettu käyttäjä Estateguru.co -kauppapaikalla. Voit poistaa heidän pääsyoikeutensa tilillesi koska tahansa.