Mine põhisisu juurde
Kõik kollektsioonidInvesteerimisstrateegia
Milliseid investeerimisstrateegiaid saan valida?
Milliseid investeerimisstrateegiaid saan valida?
Värskendatud üle nädala tagasi

Konservatiivne investeerimisstrateegia – see strateegia esindab optimaalset tasakaalu keskmise intressimäära, tagatise väärtuse ja madala riski suhtes. Sobib Investorile, kes portfelli turvalisuse nimel on nõus olema natuke kannatlikum.

Tasakaalustatud investeerimisstrateegia – nagu nimigi ütleb, on siinne lähenemine kallutatud portfelli tootluse maksimeerimisele, säilitades samal ajal turvalisuse, kuid eeldades ka pisut kõrgemat riskitaluvust. Ideaalne valik, kui Sinu peamine eesmärk on portfelli maksimaalne tootlus.

Personaalne investeerimisstrateegia – suurepärane valik kogenumale investorile, kes on kursis, mis on tagatiseks seatud objekti LTV suhtarv ning kuidas erineb sildlaen arenduslaenust. Saad seadistada Auto Investi nii, et see vastaks Sulle olulistele kriteeriumitele. Omad investeeringute automatiseerimise üle täielikku kontrolli ning Sul on soovi korral võimalik oma valikuid igal ajal kohandada.

Valikus olevate strateegiate ning investeerimiseks kohandatud kriteeriumite kohta leiad täpsemat infot aktiveerimislehelt.

Kas see vastas teie küsimusele?