Mine põhisisu juurde
Kõik kollektsioonidInvesteerimine ja riskid
Millal mitteaktiivse konto tasu rakendub ja kuidas ma saan seda vältida?
Millal mitteaktiivse konto tasu rakendub ja kuidas ma saan seda vältida?
Värskendatud üle nädala tagasi

Seda tasu rakendatakse kasutajatele, kelle kontol on vabu vahendeid, aga kes pole teinud viimase 12 kuu jooksul ühtegi uut investeeringut meie peamisele turule või järelturule. Mitteaktiivse 12 kuu arvestamine algab viimati tehtud investeeringust. Mitteaktiivse konto tasu vältimiseks on kaks võimalust:

  • Tee investeering. Tee meie peamisel turul või järelturul vähemalt üks investeering. Sellega aktiveerid oma konto staatuse uuesti ja järgmise 12 kuu jooksul pole vaja mitteaktiivse konto tasu peale mõelda.

  • Kanna oma raha välja. Hoiatame investoreid mitteaktiivse konto tasu rakendamisest igal kuul 7 päeva enne tähtaega. Selle ajavahemiku jooksul saab investor kanda oma raha kontolt välja ilma tavapärase teenustasuta. Palun pane tähele, et mitteaktiivse konto tasu vältimiseks tuleb nimetatud teatamisperioodi jooksul kontolt välja kanda kogu vaba raha, sealhulgas sendid, nii et konto saldo läheb nulli (0.00 €).

Kui investor nimetatud 7-päevase perioodi jooksul ühtegi investeeringut ei tee või raha kontolt välja ei kanna, saadame talle mitteaktiivse konto hoiatusi igakuiselt. Investoril on igal kuul võimalik kanda kogunenud kapital kontolt välja ilma tavapärase teenustasuta. Mitteaktiivse konto tasu rakendub ainult juhul, kui konto saldo on positiivne. Näiteks kui mitteaktiivse investori kontol on 2 eurot, arvestataksegi tema kontolt maha ainult 2 eurot. Konto saldo ei muutu kunagi negatiivseks.

Kas see vastas teie küsimusele?