Naar de hoofdinhoud

Wat gebeurt er met mijn gegevens als ik mijn account upgrade of downgrade?

🦉 Je Easy LMS-account upgraden of downgraden ✓ Wat gebeurt er met mijn leermateriaal en resultaten?

Blijft uw inhoud in uw account staan of wordt deze verwijderd?

Uw gegevens zijn veilig

Alle gegevens in uw account worden veilig opgeslagen zolang u een betaald abonnement hebt.

En zelfs wanneer je proefperiode of abonnement afloopt en je account wordt teruggeschakeld naar het gratis Tiny Owl-abonnement, bewaren we je gegevens nog twee jaar.

Als u uw abonnement opzegt, uw creditcardgegevens wijzigt of een upgrade naar een hoger abonnement uitvoert, gebeurt er niets met uw leermateriaal, deelnemersgegevens of sessieresultaten.

Je toegang tot functies verandert

Het upgraden of downgraden van je accountniveau heeft invloed op de beschikbaarheid van je leermateriaal voor je deelnemers, je toegang tot gegevens en de functies waarover je beschikt. Het kan zijn dat je na het downgraden van je account geen toegang meer hebt tot sommige van je gegevens, maar ze blijven wel bewaard.

Raak dus niet in paniek, zodra je je account weer upgradet, heb je weer volledige toegang tot je gegevens! 🙃

Was dit een antwoord op uw vraag?