Tryb niewidoczny to funkcja prywatności, która ukrywa Twoją aktywność społeczną oraz nazwę użytkownika w portalu Cloudbet.
Domyślnie Twoja nazwa użytkownika jest częściowo widoczna. Możesz kontrolować tę widoczność, włączając lub wyłączając tryb niewidoczny.
Jakie jest ustawienie domyślne?
Domyślnie Twoja nazwa użytkownika jest częściowo widoczna (np. MMur***). Po włączeniu lub wyłączeniu trybu niewidocznego nie można powrócić do tego częściowego ustawienia.
Jak włączać (lub wyłączać) tryb niewidoczny?
Wybierz ikonę swojego profilu.
Wybierz Preferencje.
Kliknij Włącz lub Wyłącz, aby przełączać tryb niewidoczny.
Jeśli wyświetli się monit, wybierz opcję „Tak, aktywuj tryb niewidoczny” lub „Nie”.
Co ukrywa tryb niewidoczny?
| Włączony tryb niewidoczny | Wyłączony tryb niewidoczny |
Nazwa użytkownika | Nazwa wyświetlana jako „Ukryta” | Nazwa wyświetlana w całości |
Profil użytkownika | Ukryty | Dostępny dla innych |
Wyniki wyszukiwania w Pulse | Nie można cię znaleźć | Można cię wyszukać i znaleźć |
Przy udostępnianiu zakładów | Twoja nazwa użytkownika nie jest widoczna | Twoja nazwa użytkownika jest widoczna |
Otrzymywanie prezentów | Nie możesz wysyłać prezentów | Możesz wysyłać prezenty |
Dla lepszych wrażeń podczas korzystania z portalu wyłącz tryb niewidoczny w ustawieniach.
