FAQ
Hoe kan ik toegang tot mijn bloedsuikerdata stopzetten?

Verwijder de verbinding tussen de Clear.bio en FreeStyle LibreLink apps

Jim Leseman avatar
Geschreven door Jim Leseman
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Indien je klaar bent met je behandeling bij Clear.bio, kun je de verbinding tussen de Clear.bio app en de FreeStyle LibreLink app stopzetten. Dit gebeurt niet automatisch. Volg hieronder de stappen in de FreeStyle LibreLink app:

1. Klik linksboven op menu (drie streepjes) en klik op verbonden apps. Kies LibreView beheren

2. Kies de praktijk Clear.bio

3. Klik op Stop delen

4. Bevestig dit met ja

Na deze stap heeft Clear.bio geen toegang meer tot nieuwe bloedsuikerdata. Je oude bloedsuikerdata bewaren we aangezien we een plicht op het bewaren van medische data hebben conform de wet. We verwijzen naar onze privacyverklaring voor meer informatie.

We raden aan de verbinding stop te zetten na het stoppen van je behandeling. Tijdens de behandeling hebben we je bloedsuikerdata nodig om advies te geven.