FAQ
Hoe kan ik Clear.bio toegang geven tot mijn bloedsuiker data?
Hoe kan ik Clear.bio toegang geven tot mijn bloedsuiker data?

Verbinding tussen de Clear.bio app en FreeStyle LibreLink app

Jim Leseman avatar
Geschreven door Jim Leseman
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om je persoonlijk advies te kunnen geven, hebben we toegang nodig tot je gegevens in de FreeStyle LibreLink app. Volg de stappen hieronder in de FreeStyle LibreLink app:

1. Klik linksboven op menu (drie streepjes) en klik op verbonden apps. Kies verbind LibreView

2. Klik op aanmelden voor een praktijk

3. Kopiëer Clear.bio's praktijk ID en plak het in het Praktijk ID veld: bebnf8ekc9itp9o9

4. Klik op volgende