Var hittar jag mina kvitton?

Såhär hittar du ditt kvitto för din bokning

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Kvitto för videosamtal eller fysiska besök

Om du haft ett videosamtal eller fysiskt besök hos en terapeut, så hittar du kvitto för din betalning här på Ahum.

Logga in på Ahum.se med ditt BankID. Gå sedan till Mina Bokningar. Klicka på Historiska Bokningar för att se bokningar som redan passerat. Här kan du trycka på Kvitto längst ut till höger vid varje bokning, så får du upp kvittot.

För att skriva ut ditt kvitto, gå till webbläsarens meny och välj skriv ut.

Snabbkommando på Mac är: ⌘ + P

Snabbkommando på PC: Ctrl + P.