Alla samlingar
Vanliga frågor & svar - för terapeuter
Prenumerera på Ahum
Vad är uppsägningstiden på Ahums prenumerationspaket?
Vad är uppsägningstiden på Ahums prenumerationspaket?

Hur lång uppsägningstid är det och hur säger jag upp min prenumeration?

Sofia avatar
Skrivet av Sofia
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Uppsägningstiden som gäller för en prenumeration hos oss är en kalendermånad. Det innebär att det räknas en månad från första dagen i ny månad efter att du sagt upp din prenumeration. Om du exempelvis säger upp prenumerationen den 8 september, blir din sista dag 31 oktober. Om du direkt vill göra dig otillgänglig för nya bokningar kan du enkelt tar bort dina tillgängliga tider för att sluta synas i vår listning- och matchningsfunktion.

Om du enbart önskar säga upp förmedlingstjänsten Client Booster, men behålla grundpaketet Essential eller Blended gäller samma uppsägningstid, det vill säga en kalendermånad.

Fade-Out alternativ

När du säger upp din prenumeration, men fortfarande har en del klienter kvar i behandling, kan du välja vårt Fade-Out alternativ.

Under FadeOut stängs Client Booster av, så att du inte längre kan få nya klienter via Ahum, men du behåller tillgång till plattformen så att du kan fortsätta boka och träffa dina klienter i ytterligare 3 månader till reducerat pris. Under Fade Out har du alltså full tillgång till plattformens alla funktioner, såsom journalföring, videosamtal och våra betalningsalternativ.

Är du intresserad av denna lösning för att sakta fasa ut din prenumeration, kontakta oss på kundtjänst så hjälper vi dig!

Hur säger jag upp min prenumeration?

Du säger upp din prenumeration skriftligt genom att maila till oss på info@ahum.se. Uppsägningen är giltig först när vi bekräftat att vi mottagit din uppsägning.

Fick du svar på din fråga?