Allmänt
Vad har Ahums kundtjänst för öppettider?

När och hur kan jag nå kundtjänsten på Ahum?

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan nå vår kundtjänst under helgfria vardagar mellan klockan 9.00 - 17.00 genom att maila oss på info@ahum.se eller chatta med oss direkt (tryck på chattbubblan längst ner till höger).

Hitta en terpauet eller boka en tid

Du kan boka tillgängliga tider med en legitimerad psykolog eller psykoterapeut dygnet runt via vår hemsida. Gå till matchningen, eller bläddra bland alla våra terapeuter.

Går du redan till en terapeut via oss kan du boka en ny tid genom att logga in och går till Mina terapeuter. Tryck på terapeutens namn så ser du där hens tillgängliga tider och kan boka.

Behöver du göra en avbokning?

Logga in på ditt konto och gå till Mina bokningar och tryck på Avboka. Du kan avboka kostnadsfritt fram tills 24 timmar innan bokningen ska äga rum. Vänligen notera att om du mailar in en önskan om avbokning gäller avbokningen inte förrän du fått en bekräftelse av oss att vi mottagit din avbokning - därför rekommenderar vi att du avbokar via hemsidan. Läs mer om avbokning här.