Vad är iKBT och blended therapy?

Vad menas med internetbaserad KBT?

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vad är iKBT?

Med internetbaserad KBT (iKBT) slipper du pendling och tidsbegränsade terapisamtal! Du väljer själv när och var du loggar in och jobbar med din mentala hälsa. Du kan dessutom chatta med din terapeut när du behöver det.

Varför behandling online?

Aldrig ensam

Chatta med terapeuten när du behöver det. Du har såklart samma terapeut hela tiden!

Bevisad effekt

Det funkar! Studier visar att iKBT är minst lika effektivt som traditionell samtalsterapi. Depressionsymtom minskade med 38% och ångestsymtom med 42% efter avslutad behandling.

Du bestämmer

Du bestämmer när du loggar in i plattformen och jobbar med din mentala hälsa.

Några av de behandlingar vi erbjuder:

• Sömnbehandlingen

• Orosbehandlingen

• Ångestbehandlingen

• Depressionsbehandlingen

• Alkoholguiden

• Guiden till självmedkänsla

Vad är Blended Therapy?

Behandlingen kan anpassas helt efter dina önskemål tillsammans med din terapeut. Det kan vara att vissa veckor passar videosamtal bäst, medan andra veckor föredrar du fysiska samtal. Alternativt kanske du föredrar onlinebehandling med chattstöd och videosamtal. Du har möjlighet att välja en mix beroende på vad som passar dig helt enkelt!