Tekniska Frågor
Jag har fått en kampanjkod, hur aktiverar jag erbjudandet?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Har du erhållit en kampanjkod för ett speciellt erbjudande, behöver du aktivera koden innan du får tillgång till erbjudandet. Du aktiverar koden i din profil på Ahum.

Börja med att logga in på ditt Ahumkonto. Om du inte har ett konto ännu kan du skapa ett här.

På hemskärmen hittar du denna ruta, tryck på Aktivera.

Bläddra ner till sektionen Kampanjkod, fyll i din kod och tryck sedan på Aktivera.

Nu har du aktiverat ditt erbjudande! Det är bara att gå tillbaka till hemskärmen och börja använda Ahum!